OM OSS

OM OSS

 

 

År 2007 startade bröderna Larsson upp LBM Larssons Bygg & Mätservice AB.

 

Vi erbjuder totalentreprenad inom bygg, både till dig som privatperson och företag. Vi gör allt ifrån små renoveringar som takbyten och fönsterbyten till stora nybyggnationer. En tjänst som vi också erbjuder är färdiga huslösningar. Vi bygger lösvirkeshus - som helt anpassas efter kundens önskemål.

 

LBM Larssons Bygg & Mätservice AB försöker göra det så enkelt för kunden som möjligt genom att vi samarbetar med flera bra samarbetspartners inom bl.a VVS och el. Det innebär att du som kund inte behöver hålla kontakten med flera företag samtidigt.

 

Att ta sig an ett bygguppdrag är ett stort ansvar och kunden visar då ett stort förtroende för företaget som anlitas. Som kund är det därför bra att be om referenser när man skriver ett avtal - för att känna sig trygg genom hela processen. Vi på LBM Larssons Bygg & Mätservice AB tycker att det allra viktigaste är att du som kund är nöjd, men även att vi känner att vi gjort ett bra arbete.

 

Framtiden ser ljus ut för oss, det har varit mycket att göra redan när vi startade. Idag finns det inga ambitioner på att växa och bli större och fler än vi fem som redan arbetar på företaget. Vi satsar hellre på kvalité istället för kvantitet.

 

 

BYGG

På byggsidan kan vi erbjuda hjälp med renoveringar, tillbyggnader, nybyggnation, plåttak, fasadrenovering, fönster/dörrbyten, kök, badrum, betongarbeten, butiksombyggnad, kontorsombyggnad och mycket mer. Vi erbjuder även arbetskraft till er som behöver!

 

 

 

KONTAKTA OSS:

 

  • 070-695 33 44

 

  • LULEÅ

© 2015 LBM - Larssons Bygg & Mätservice AB

| Emma Larsson / Design